Wiki Tai bikini trusser med snøre Basic

  • Levering 1-3 dage
  • Fri Fragt v/ over 499,-
  • Perfekt på Trustpilot
  • Over 30 års erfaring
  • Prismatch
  • Hent også i butikken
Product Code: b120420171454

Lagerstatus: På lager

Wiki Tai bikini trusser med snøre Basic

Vær den første til at bedømme dette produkt

199,00 kr

* Påkrævede felter

199,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Wiki Tai Brief med snøre Basic 651-4105

Mangler du den perfekte underdel til din bikini, ligegyldigt om den er spraglet og farvestrålende, eller om den bare er klassisk sort, så er denne bikini Tai Brief underdel helt sikkert et hit for dig!

 

Klassisk og det perfekte match til alle!

Denne lækre sorte underdel er helt klassisk og er med de fineste snøre i siderne, der gør det muligt for dig at justere bredden på denne underdel i siderne. Et mega plus hvis du spørger os, for den kan nemlig både gøres smal og forblive lidt bredere. Derudover er farven sort totalt klassisk og tidsløs og den så går sort bare til det hele. Alt i alt får du med denne Tai Brief altså en underdel der passer til alle dine andre bikinier, og det er da værd at tage med!

 

Men jeg er i tvivl om størrelsen på den

Så kan vi hurtigt lige hjælpe dig over denne hurdle, for det er faktisk slet ikke så teknisk med de størrelser der, og du får klart det bedste resultat i længden, hvis du tager udgangspunkt i din buksestørrelse. Selvom badetøj godt kan sidde tight, så hellere sidde lidt til i forhold til at vælge denne underdel et nummer større, da ALT badetøj vil give sig når du bruger det i vand. Svinger du imellem to størrelser, og er du i tvivl om hvilken en du skal vælge, så anbefaler vi helt klart, at du vælger den mindste størrelse. (ex: bruger du 44/46, så vælg str 44)

 

Vil du gerne passe ordentligt på dit badetøj?

Så har vi tre gode retningslinjer, der kun er til gavn for dit nye badetøj.

Intet badetøj kan holde til at blive vredet fri for vand, da vrid er med til at ødelægger elastikken i stoffet, og det gør dem slappe og forringer levetiden.

Som huskeregel nr 2, så vask og skyld også altid dit badetøj efter brug, så er du mere sikker på, at alt salt/klor er vasket ud af stoffet, så det ikke ligger og arbejder.

Huskeregel nr 3 er, at du skal sørge for, at dit badetøj så vidt muligt, ikke kommer i total direkte kontakt med din solcreme, for det kan nemlig misfarve, og der findes da intet værre!

Følger du især disse tre gode råd bedst og mest muligt, så vil dit badetøj helt sikkert sætte pris på!

 

Hvis du brænder inde med ubesvarede spørgsmål

Så er vi ikke længere væk end et telefonopkald, og vi hjælper dig gerne igennem dit køb af badetøj. Ring til os på tlf +45 75 13 51 51. 

Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?