- Husk - Vi holder ferielukket fra 20/5 til og med 29/5 alle ordre sendes 30/5 -

Wiki Brazilian bikini trusser Basic sort

  • Levering 1-3 dage
  • Fri Fragt v/ over 499,-
  • Perfekt på Trustpilot
  • Over 30 års erfaring
  • Prismatch
  • Hent også i butikken
Product Code: b120420171457

Lagerstatus: På lager

Wiki Brazilian bikini trusser Basic sort

Vær den første til at bedømme dette produkt

199,00 kr

* Påkrævede felter

199,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Wiki Brazilian Brief Basic 651-4419

Er du hverken til bredsidede bikinitrusser og ønsker du en smart og lækker sort underdel, som du kan bruge til alle dine bikinitoppe, så er denne Brazilian Brief helt sikkert et skide godt vælg, for den sidder bare super godt!

 

Smart design og super lækker pasform, som kan bruges til enhver anden bikini

Med den klassiske sorte farve kan du vælge at bruge denne brazilian brief til alle dine spraglede bikinitoppe uden det ser dumt ud. Det smarte design gør den innovativ og moderne, og du slipper for de brede ''mormor'' look-a-like trusser. Denne type underdel er der dog stadig tilpas meget stof, så man ikke har frit udsyn til bagpartiet hvilket gør denne bikinitrusse perfekt!

 

Hvis du spørger om størrelser, så siger vi:

At du bare skal tage første udgangspunkt i din buksestørrelse. Selvom bikinier faktisk generelt er lidt til den lille side, så giver det sig også altid i det lange løb, og får du købt den for stor, så står du om en uge med en trusse, der bliver ved med at falde ned, og der findes da virkelig ikke noget mere irriterende end det!

Svinger du dog imidlertid mellem to størrelser, så vælg altid den mindste, da det nok skal give sig.

 

Du skal kunne dine forholdsregler

Og det vil din bikini elske dig for, for med disse tre gode retningslinjer kan du næsten være sikker på, at din bikini holder sig pæn længere. Som det første og det vigtigste, så skal du virkelig være opmærksom på, at din bikini ikke må vrides tør for vand, for vrid er gift for elastikken i stoffet, der vil knække efter sådan en behandling.

Råd nr to er, at du skal være opmærksom på ikke at udsætte dit badetøj for direkte kontakt med solcreme, for solcreme har en super kedelig tendens til at misfarve. Det sidste af tre gode råd er, at du altid bør vaske og skylle dit badetøj grundigt efter brug, og helst ved håndvask.

 

Har du brug for svar på flere spørgsmål?

Så ved du hvor du kan fange os. Nemlig i kundeservice på tlf. +45 75 13 51 51. 

Bedømmelser