Wiki Tai bikini trusser De Luxe Basic

  • Levering 1-3 dage
  • Fri Fragt v/ over 499,-
  • Perfekt på Trustpilot
  • Over 30 års erfaring
  • Prismatch
  • Hent også i butikken
Product Code: b120420171455

Lagerstatus: På lager

Wiki Tai bikini trusser De Luxe Basic

Vær den første til at bedømme dette produkt

249,00 kr

* Påkrævede felter

249,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Wiki Tai Brief De Luxe Basic 

Er din ferie lige om hjørnet, men mangler du akut en sort underdel til dit bikinisæt, da den gamle er så tyndslidt og træls at se på? Denne sorte Tai Brief De Luxe i Basis-serien er det perfekte valg for dig, der ikke kan finde en matchende underdel til din spraglede bikini, eller til dig, der bare ønsker et helt klassisk sort bikinisæt.

 

Super smart funktion i tidsløs farve

Med denne Tai Brief De Luxe model har du faktisk hele to muligheder. Mulighed nr 1 er, at du kan vælge at folde det ekstra stykke op om maven, hvis du evt har et ar eller en lille topmave der lige skal skjules lidt. Dette ''esktra'' stykke, der er sat på er med tre stikninger, to ved hver hofte og en tredje lige midt på bagpå, der gør, at det ekstra stykke holder sig ordentligt på plads. Mulighed nr 2 er, at du kan vælge at folde dette stykke ned, hvis du ønsker at få sol også helt nede ved bikinilinjen. Så du vælger sådan set selv hvornår der skal rulles op og rulles ned, så at sige.

 

Men er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge?

Så skal du endelig bare læse med her, for vi har mange års erfaring inden for salg af badetøj, og kan helt sikkert guide dig igennem købet af den helt rigtige bikini! Når du vælger størrelse, skal du altid have i mente, at ALT badetøj udvider sig i kontakt med vand, og det trækker sig ikke sammen igen når den bliver tør. Derfor skal badetøj sidde godt til, og vi anbefaler dig derfor at vælge denne Tai Brief De Luxe i basis-serien med udgangspunkt i din buksestørrelse, for så går du ikke helt galt i byen.

Hopper du derimod frem og tilbage mellem str fx 40/42, så vil vi til hver en tid altid guide dig til at vælge Tai Brief De Luxe i str 40, da den nok skal udvidde sig.

 

Søger du også gode råd til din bikini, så kan vi da også hjælpe dig med det

For vi har især tre rigtig gode retningslinjer, der kun kommer dit badetøj til gode i den lange ende, for badetøj har slet slet ikke godt af at blive vredet, når du har vasket det, da vrid simpelthen går ind og ødelægger stoffet og elastikken i stoffet, og så ender du ud med en slap bikini, og det er da bare sygt træls!

En anden god ting at huske på er, at du aldrig skal lade dit badetøj komme i direkte kontakt med solcreme, for solcreme har nemlig en kedelig tendens til at misfarve. Som en sidste, men også god ting er, at du altid skal huske og vaske og skylle din bikini godt og grundigt (helst håndvask) efter hvert brug, da salt og/eller klor kommer til at ophobe sig i stoffet, og det har det altså bestemt heller ikke godt af.

 

Skal du hjælpes igennem dit køb af badetøj?

Vi kan kontaktes i kundeservice i hele åbningstiden og vil derfor også være tilgængelig på tlf. +45 75 13 51 51.

Bedømmelser