Wiki bikini Hot Pant Basic

  • Levering 1-3 dage
  • Fri Fragt v/ over 499,-
  • Perfekt på Trustpilot
  • Over 30 års erfaring
  • Prismatch
  • Hent også i butikken
Product Code: b120420171500

Lagerstatus: På lager

Wiki bikini Hot Pant Basic

Vær den første til at bedømme dette produkt

199,00 kr

* Påkrævede felter

199,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Wiki Hot Pant Basic 651-4446

Er du ikke til de opskårede bikiniunderdele og ønsker du bare en helt plain og sort hot pant model, der ikke viser for meget hud, så er denne model helt sikkert noget for dig! Der er nemlig en lille smule ben i denne bikinitrusse, der giver dig en super lækker pasform!

 

Super smart sort model med et hav af muligheder

Med en sort bikinitrusse kan du mixe alverdens forskellige overdele til, om den så er rød, turkis, pink eller noget helt fjerde, så går sort til alt, og du går aldrig galt i byen med en type underdel som denne.

Denne underdel er perfekt til dig, der helst vil undgå at vise for meget skind, og derfor er den både almindelig i taljen og ikke så lavtaljet som nogle af Tai og Tanga trusserne kan være. Derudover er de super søde og smarte i den sorte grundfarve.

 

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, så kan vi hjælpe dig hurtigt igennem

For du skal sådan set ''bare'' tage udgangspunkt i din buksestørrelse, og så er du rigtig godt på vej! Bikinitrusser er godt nok liiidt til den lille side, men da alt badetøj vil give sig ved brug, så anbefaler vi dig helt klart, at vælge dem så de sidder til fra en start, for ellers bliver de bare slappere og slappere med tiden, og det er da træls at arbejde med. Svinger du dog pt mellem to størrelser, så vælg altid den mindste af samme ovenstående grunde.

 

Skal du passe ekstra godt på dit badetøj, så kan vi også hjælpe med det

For vi har samlet tre af vores bedste anbefalinger som kan hjælpe dig godt på vej:

Anbefaling nr 1: så må du aldrig i livet begynde at vride dit badetøj, for det har det slet ikke godt af, og elastikken i stoffet ender med at blive slap og kedelig.

Anbefaling nr 2: Sørg altid for, at dit badetøj ikke kommer i direkte kontakt med din valgte solcreme, for solcreme er ikke godt for farverne i stoffet.

Anbefaling nr 3: Vask og skyl altid dit badetøj godt og grundigt  efter brug, da klor/salt ellers ligger og arbejder og mørner stoffet.

 

Har du nogle spørgsmål, som vi ikke har svaret, så kan du roligt kontakte os

 

For vi kan fanges i kundeservice, og er lette at få fatte i på tlf nr +45 75 13 51 51. 

Bedømmelser