Wiki Full Cup Bikini Top Basic

  • Levering 1-3 dage
  • Fri Fragt v/ over 499,-
  • Perfekt på Trustpilot
  • Over 30 års erfaring
  • Prismatch
  • Hent også i butikken
Product Code: b160220171245

Lagerstatus: På lager

Wiki Full Cup Bikini Top Basic

Vær den første til at bedømme dette produkt

349,00 kr

* Påkrævede felter

349,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Wiki Full Cup Bikini Top Basic 651-3467

Er du på jagt efter din splinternye bikini, men gider du ikke alle de modeller med form, og ønsker du en ordentlig bikini top, der holder godt styr på barmen, så er denne full cup model HELT sikkert det bedste match for dig! Den er nemlig både hurtigttørrende og selve pasformen er også bare helt igennem fantastisk!

 

Bikini med bøjle og eminent hold!

Med en model som denne Full Cup Bikini top, har du virkelig sikret dig selv den ultimative pasform på markedet! Som om det skulle være nok, så er denne basis full cup i den flotteste knaldsorte farve, der er super klassisk og uden så meget bøvl og lir. Vi er helt vilde med denne full cup bikini top og det er da også klart vores bestseller model, da pasformen og holdet i denne type overdel er helt eminent!

 

Skal du bruge hjælp til at finde din størrelse, så læs med her

For det er slet ikke så svært! Vi kan nemlig lige hurtigt fortælle dig, at vi altid tager udgangspunkt i din BH størrelse, for badetøj skal sidde ordentligt til, da det vil give sig når du bruger det.

 

Har du yderligere brug for hjælp mht vedligeholdelse?

Så har vi tre gode råd som du kan vælge at følge.

Vores absolut mest vigtige råd er, at du aldrig i livet må begynde at vride din bikini fri for vandet. Tryk det ud af flere omgange i stedet, da du kan ødelægge stoffet ved at vride det. Som nr to skal du være opmærksom på, at du ikke kommer til at smøre dit badetøj ind i solcreme, for det kan nemlig komme til at misfarve. Som et sidste, men også super godt råd, så vask og skyl altid dit badetøj godt efter brug, da salt og klor ellers ophober sig i stoffet.

 

Skal du bruge yderligere hjælp med at komme igennem købet af din næste bikini, så kan vi hjælpe dig

For det eneste du skal gøre, er at ringe os op på tlf +45 75 13 51 51.

Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?