Wiki Tankini Top Basic

  • Levering 1-3 dage
  • Fri Fragt v/ over 499,-
  • Perfekt på Trustpilot
  • Over 30 års erfaring
  • Prismatch
  • Hent også i butikken
Product Code: b160220171246

Lagerstatus: På lager

Wiki Tankini Top Basic

Vær den første til at bedømme dette produkt

499,00 kr

* Påkrævede felter

499,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Wiki Tankini Top Basic 651-1110

Hader du bikinier og har du det egentlig bare bedre i badedragter? Men ønsker du på den anden side også sol på maven? Så fortvivl ej, for denne tankini top kan opfylde begge ønsker! Den skjuler nemlig maven og du kan til hver en tid lige ''rulle gardinet op'' når du synes, da tankinier er en form for bade''top''.

 

Godt hold uden bøjle og super flot!

Selvom der ikke er bøjle i denne tankini har den altså stadig et super godt hold, der hjælper dig til at føle dig godt tilpas. Med en Tankini top kan du selv bestemme hvornår du vil rulle gardinet op, og den er også pyntet med fine snøre i siderne, du selv kan justere for at give den dit eget præg. Og fordi den er sort kan du også mixe den sammen med en spraglet underdel, for at pifte det klassiske look lidt op!

Tankini toppen er med aftagelige stropper og er bygget op på bandeau-modelle.

 

Skal du have hjælp med at præcisere din størrelse, så hjælper vi også med det!

Tag udgangspunkt i din BH størrelse, så går du nemlig ikke helt galt i byne! Hvis du føler den sidder stramt til, så kan vi forsikre dig om, at den nok skal give sig, for ALT badetøj er tilbøjeligt til at give sig i vand. Derfor skal du være opmærksom på, at det skal sidde ordentligt til!

 

Husk at tag dine forbehold når du vælger bikini og tankini

For der er altså nogle ting du skal være opmærksom på med dit badetøj.

En af de ting er klart, at du skal huske, ikke at vride stoffet som en karklud, da du på den måde ender med at vride elastikken i stoffet fra hinanden og det er generelt bare super træls!

En anden ting er, at du skal være opmærksom på, at solcremen bliver på kroppen og ikke kommer i direkte kontakt med din bikini, for noget solcreme har altså tilbøjelighed til at misfarve, og det er irriterende på en helt sort tankini.

En tredje og sidste ting er, at du skal huske at passe på din tankini og vaske og skylle den godt efter brug, da du på den måde sørger for, at alle klor- og saltrester bliver vasket ud af stoffet.

 

Skal vi vejlede dig igennem dit næste køb af badetøj

Så kan vi som altid kontaktes i hele butikkens åbningstid på tlf. +45 75 13 51 51.

Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?