- Husk - Vi holder ferielukket fra 20/5 til og med 29/5 alle ordre sendes 30/5 -

Wiki Tai bikini Brief Basic 4109

  • Levering 1-3 dage
  • Fri Fragt v/ over 499,-
  • Perfekt på Trustpilot
  • Over 30 års erfaring
  • Prismatch
  • Hent også i butikken
Product Code: b120420171501

Lagerstatus: På lager

Wiki Tai bikini Brief Basic 4109

Vær den første til at bedømme dette produkt

199,00 kr

* Påkrævede felter

199,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Wiki Tai Brief Basic

Er du hverken til pynt, til farver eller til alt muligt andet gøjl? Denne EKSTREMT lækre Tai Brief bikiniunderdel er uden sammenligning den mest enkle og smarte underdel vi har i basis-serien.

 

Super smart underdel til dig, der hverken gider det ene eller det andet

Kan du nikke genkende til ovenstående, så kan du roligt læse med videre her, for denne super smarte underdel fra Wiki er uden så meget som en snor eller pynt, og det gør den til den mest klassiske underdel vi har. Den er en typisk tai-trusse, der er smal i siderne, men ikke for smal. Derudover viser den heller ikke halvdelen af bagdelen og den har faktisk generelt bare et rigtigt godt snit!

 

Men er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge?

Så fortvivl ikke, for det kræver faktisk ikke særligt meget. Du skal nemlig bare vælge den størrelse du også normalt ville bruge i almindelig bukser, og det er også selvom badetøj faktisk generelt er lidt til den lille side. Badetøj vil nemlig altid give sig når du får det brugt, og vælger du især underdelen for stor, så kommer den til at russe rundt, og det er der jo ingen der gider!

 

Pas lige på dit badetøj når du er på ferie!

For ligesom alt muligt andet tøj, så skal du altså også tage dine forbehold med dit badetøj! Først og fremmest må du for alt i verden ikke begynde at vride vandet ud af dit badetøj, for det ødelægger nemlig den elastik i stoffet, der holder fibrene sammen, og så bliver dit badetøj slapt.

 

Når du har brugt dit badetøj, så vask og skyl det grundigt, så du er sikker på, at du får alle salt/klor-rester ud af stoffet.

Og når du er på ferie og bruger en masse solcreme, så skal du være opmærksom på, at dit badetøj ikke kommer i direkte kontakt med solcreme, da solcreme har en øv-tendens til at misfarve.

 

Er du stadig i tvivl om noget mht denne lækre Tai Brief?

Så husk jo, at vi altid besvare dig i kundeservice. 

Bedømmelser