Wiki Magic Bikini Top Melbourne

  • Levering 1-3 dage
  • Fri Fragt v/ over 499,-
  • Perfekt på Trustpilot
  • Over 30 års erfaring
  • Prismatch
  • Hent også i butikken
Product Code: b140220171415

Kun 1 tilbage

Lagerstatus: På lager

Wiki Magic Bikini Top Melbourne

Pris: 399,00 kr

Special Price 199,50 kr

* Påkrævede felter

Pris: 399,00 kr

Special Price 199,50 kr

Beskrivelse

Detaljer

Wiki Magic Bikini Top Melbourne 512-3461

Er ferien lige om hjørnet og trænger du til en ny bikini top? Hvorfor så ikke prøve noget andet? Denne super smarte Wiki Magic Bikini Top kunne helt sikkert være noget for dig!

Super smart design!

Med denne fede bikini top får du for det første en super fed pasform, der sidder rigtig godt! Med denne Magic Bikini top får du en overdel med en form i. Som en bonus, er der også halterneck i denne bikinitop, der skiller sig ud fra mængden! Denne halterneck, kan du dog også vælge at binde rundt om overkroppen hvis den irriterer dig. Magic toppen er desuden udstyret med aftagelige stropper. 

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse på denne bikini top?

Når du skal vælge den rigtige størrelse på din Magic Bikini Top, skal du som tommelfingerregel tage udgangspunkt i din BH størrelse. Bikinitoppen er med bøjle og har en fantastisk pasform på en stor barm som en lille barm grundet halterneck-muligheden.

HUSK, at alt badetøj vil give sig når du bruger den. Derfor må det godt sidde lidt til.

Dog er alle bikinier lidt til den lille side, og derfor vælger nogle at gå en cup-størrelse op.

Forbehold når du køber badetøj

Pas på din bikini og undgå så vidt muligt at få solcreme og andre produkter på badetøjet. Når badetøjet skal vaskes, må du ALDRIG vride vandet ud af det, da det går ind og ødelægger elastanen i stoffet. Badetøjet skal selvfølgelig skylles og vaskes efter brug, gerne i hånden. Dog kan det maskinvaskes i ny og næ, men vi anbefaler altid håndvask.

Har du spørgsmål til denne lækre bikinitop?

Så kontakt os gerne i kundeservice på tlf. +45 75 13 51 51.

Bedømmelser

Bedømmelser 1 item(s)

Ekstra støtte til en stor barm
Når man er blevet over de 50 år, og har en stor barm, har man brug for en bikinitop, som støtter lige så godt som en almindelig BH, det kan Wiki Magic . Desuden kan man vælge at bruge både stropper og halterneck på en gang, det mindsker nakkespændinger. Skål størrelsen er tilpas , så en blød barm ikke falder lidt ud fortil, når man læner sig forover, jeg har allerede købt en anden bikini fra Wiki. Review by Gitte Olsen / (Indsendt den 16/06/2018)
Bedøm selv