Wiki Magic Bikini Top Basic

  • Levering 1-3 dage
  • Fri Fragt v/ over 499,-
  • Perfekt på Trustpilot
  • Over 30 års erfaring
  • Prismatch
  • Hent også i butikken
Product Code: b160220171230

Availability: In stock

Wiki Magic Bikini Top Basic

Be the first to review this product

DKK399.00

* Required Fields

DKK399.00
Description

Details

Wiki Magic Bikini Top Basic 651-3461

Er du til det klassiske og det sikre valg, og magter du ikke for mange farvesammensætninger og kombinationer? Så kan det være, at du er ude i vores helt klassiske og sorte basis serie, der aldrig går af mode og som du kan mixe og matche til alt i verden!

 

Magic løft og lækker pasform!

Lige præcis med denne super lækre Magic Bikini Top er du sikret en helt fantastisk pasform, og en model, der løfter godt op på sagerne og som giver et fantastisk hold! Med denne Magic Bikini Top er du derudover sikret 4 forskellige muligheder, da halterneck-funktionen kan bindes om overkroppen og stropperne kan pilles af.

Denne Magic Bikini Top er med form, der gør, at langt lys ikke ses, dog tørre den langsommere end fx Full Cup modellen.

 

Hvilken størrelse skal jeg vælge denne Magic Bikini Top i?

Svaret på lige præcis dette spørgsmål er meget simpelt, for vi anbefaler dig altid at tage udgangspunkt i din BH størrelse. Brug denne som retningslinje, for selvom badetøj er til den lille side, så vil det give sig med tiden, og vælger du den for stor, så giver toppen sig, og så kan du gå og trække op i det hele tiden.

Denne model er også med bøjle, der sikrer dig en super dejlig følelse af fantastisk hold!

 

Pas på din Magic bikini top og se den holde sig pæn meget længere!

Med dette mener vi, at du til hver en tid kan søge efter gode råd, og vi har da lige tre stk vi synes du lige skal se en smule nærmere på!

Vores første og klart bedste råd er, at du altid skal være opmærksom på, at du ikke kommer til at vride din bikini, da dette kan medføre, at elastikken i stoffet bliver slapt og træls at se på, og det er der ingen der orker.

 

Endnu et råd til køb er badetøj

Vores andet råd er, at du virkelig er opmærksom på, at du ikke kommer til at udsætte din bikini for direkte kontakt med din solcreme, da solcreme kan komme til at misfarve, og det er da bare super ærgerligt, hvis det sker. Som det sidste af tre gode råd, så sørg altid for at vaske og skylle din bikini godt efter brug, da du ellers kan risikere, at salt og klor går ind og ødelægger mere end det gavner.

 

Har du nogle spørgsmål vi ikke har svaret på endnu, så kontakt os endelig!

Besøg os gerne og se vores kæmpe udvalg af badetøj eller kontakt os på tlf. 75 13 51 51 og få svar på dine spørgsmål! HUSK, at intet badetøj sidder godt, hvis det ikke er den rigtige størrelse.

Reviews

You may also be interested in the following product(s)