Wiki badedragt Regina sort med ben

  • Levering 1-3 dage
  • Fri Fragt v/ over 499,-
  • Perfekt på Trustpilot
  • Over 30 års erfaring
  • Prismatch
  • Hent også i butikken
Product Code: b030820171549

Kun 696 tilbage

Lagerstatus: På lager

Wiki badedragt Regina sort med ben

Vær den første til at bedømme dette produkt

499,00 kr

* Påkrævede felter

499,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Wiki badedragt Regina black/white med ben 

Er du hverken vild med bikini eller almindelige badedragter, og søger du noget hvor du slipper for en høj benudskæring, så er denne lækre badedragt i Regina modellen helt sikkert lige noget for dig! Der er nemlig ben i denne lækre badedragt!

 

Enkel, smart og super lækker!

Det er tre ting, der beskriver denne fede badedragt bedst muligt! Udover de lækre ben i denne badedragt får du en badedragt med den lækreste pasform, der bare sidder hvor den skal! Denne badedragt er nemlig også med den en lækker rundet udskæring både ved barmen og i ryggen.

Badedragten er i den fedeste sorte grundfarve med hvide detaljer og grå indsatser under armene og ned. Dette snit i badedragten giver den også en ualmindelig dejlig pasform, og det er kun en dragt vi kan anbefale!

 

Hvordan det ser ud med størrelsen på denne lækre badedragt?

At vælge størrelse på denne lækre badedragt er faktisk ganske nemt. Du skal bare tage udgangspunkt i din buksestørrelse, så har du størrelsen. Selvom badetøj generelt er lidt lille i størrelserne, så anbefaler vi stadig at vælge, så den sidder godt til, da ALT badetøj GIVER SIG I VAND.

Dette er en af vores wiki badedrager

  

Er du stadig i tvivl om noget med dit badetøj?

Så er du velkommen til at kontakte os, for vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rigtige badedragt! Fang os i kundeservice på tlf +45 7513 5151. 

Bedømmelser